The Antwerp gay pride

The Antwerp gay pride

Benieuwd wat Antwerp Gay Pride 2021 voor je in petto heeft?
We houden je niet langer in spanning en lichten je in deze mail en video graag toe wat er op het programma staat in 2021. Onder de slogan #notjustwords focust de veertiende editie van Antwerp Pride op online discriminatie en pestgedrag. Hoe we in onze maatschappij met mekaar omgaan begint namelijk bij onszelf. 

De veertiende editie van Antwerp Pride vindt dit jaar plaats van woensdag 11 augustus tot en met zondag 15 augustus. Aangezien het nog te onzeker is of er al dan niet grote evenementen kunnen plaatsvinden deze zomer, zullen er deze zomer nog geen parade of festivals zijn, maar niet getreurd: We hebben heel wat voor je in petto!

PROGRAMMA 2021

Dit jaar plannen we een feestelijke openingsavond in openlucht, komt er een gloednieuwe Pride Village, een vervolg op het succesvolle Trail of Stories van vorig jaar, de Human Rights Friday en zijn ook veel van onze partners al druk in de weer met het maken van zomerse Pride plannen. Je kan er binnenkort alles over lezen in het Antwerp Pride Magazine of via onze website

Een ding staat vast: De regenboog zal deze zomer opnieuw glitteren boven de Scheldestad. Houd je mailbox en onze social media-kanalen in de gaten, want het belooft de moeite te worden. Binnenkort meer!

THEMA

Denk na voor je iets post want woorden zijn #notjustwords.’ We vinden dat het welletjes is geweest met de groeiende onverdraagzaamheid op sociale media, zowel buiten als binnen de LGBTQIA+ gemeenschap.  Met dit thema willen we geen grote eisen stellen of oproepen lanceren, maar wel een bekommernis uitdrukken omtrent haat, bullying en discriminatie op sociale media.

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Antwerpen

14 August 2021

11:00

-

20:00

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Andere Belgische Festivals