Rock Ternat

Rock Ternat 2021

ROCK TERNAT GAAT KNALLEN

Nooit van durven dromen, maar wat een nieuws! Rock Ternat kan doorgaan in een full blown scenario. Dat is goed nieuws. Nog beter nieuws: binnenkort mag je van ons de eerste nemen verwachten. Nog even geduld.

Rarara rikketikketik, wanneer heeft iedereen zijn prik? Het is voorlopig nog wat koffiedik kijken, want het minste wat we kunnen zeggen is dat de vaccinatie niet als een trein loopt. Gelukkig heeft onze trein nog tijd tot eind augustus om op zijn eindstation te geraken.

WE’RE BACK

Na een pauze van 8 jaar hebben we besloten om Rock Ternat nieuw leven in te blazen. Juist nu. Omdat we vinden dat we weer met elkaar moeten kunnen dansen, feesten en van livemuziek genieten. In alle vrij- en veiligheid. Omdat we onze trouwe partners uit de muziek- en evenementensector een signaal willen geven dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. En omdat het wel weer eens tijd wordt voor positief geluid! Daarom: juist nu. Het wordt een hele uitdaging, niet in het minst door de onzekere tijden waarin we ons bevinden, maar we gaan die uitdaging graag aan.

ROCK ‘N’ ROLL

Rock Ternat is een festival met een hart voor Rock ’n’ Roll. We kiezen voor knetterende energie van eigen bodem. We hebben een rijke traditie aan fantastische bands en we willen die graag op ons podium. Rock Ternat is een laagdrempelig, open festival. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

HELL YEAH!

Zet vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus met stip in de agenda.

Rock Ternat is een Covid Safe Festival. 

Dat wil zeggen dat elke bezoeker, ouder dan 12 jaar, bijkomend een identiteitskaart en Covid Safe Ticket moet laten zien aan de ingang.

Wat is een Covid Safe Ticket?

Het Covid Safe Ticket is persoonlijk en komt in de vorm van een QR-code. De voorwaarden worden dus bepaald door de overheid en niet door Rock Ternat. Het Covid Safe Ticket is specifiek bedoeld om toegang te krijgen tot evenementen zonder dat je een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand moet houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals