Qmusic presenteert: Moose Bar XXL

Qmusic presenteert: Moose Bar XXL

MOOSE BAR XXL is er weer!! ????????????

De onvergetelijke, toch misschien al een klein beetje legendarische & maar zeker wel grootste après-ski party van het land komt terug naar het Antwerps Sportpaleis! ⛷
Zaterdag 25 September wordt het Sportpaleis eindelijk terug omgetoverd tot één bruisende après-skistube met top nationale en internationale artiesten en natuurlijk onze welbekende en menig vrouwenhart sneller doen slaande MOOSE BAR-residents! ????
Mis de kans om bij dit grootse feest helemaal los te kunnen gaan. Indien het event niet kan doorgaan op 25 September zijn de tickets automatisch geldig op de volgende datum/editie.
Bij de vorige editie’s was het dankzij Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak, Cascada, Snollebollekes, Lorenz Buffel, Tobbee en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi een gigantisch feest, dus die muzikale line-up wordt zeker doorgetrokken bij de komende editie. ????
Herinner jij je de
???? skiliften
???? 3 centrale bars op het middenplein
????‍♂️ 150 lopende meter toog
???? halve liters bier
???? bijbehorende shotjes
???? obers gekleed in authentieke lederhosen,…?
Of weet je ‘toevallig’ niets meer? ????
De volgende keer wordt het nog wat ‘ganz toller’, zotter en spectaculairder, maar zorgen de organisatoren zeker ook voor genoeg dansruimte, want daar draait het natuurlijk allemaal om, ‘tanzen tanzen ja’! ????????????
Kortom, DE après-ski avond die je niet kan en mag missen, want dit wordt dé party van het jaar in het Sportpaleis! Kom jij ook “Viel spass machen?” ????

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Sportpaleis Antwerpen

25 September 2021

19:30

-

03:00

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Andere Belgische Festivals