Pukema

Pukema

Een knaleditie van Pukema, dat hebben we wel verdiend. Duh! U vraagt, wij draaien.
Op de podia op het Dorpshart en het Stationsplein vind je een heerlijke line-up. We starten al op vrijdag met Sylver op het Dorpshart. Zaterdag gaan we pas echt los met De Ketnetband en De Kreuners. Regi sluit het Dorpshart af. Prins Paus en Black Leather Jacket staan alvast geprogrammeerd op het Stationsplein. Zondag, tijdens Puus Pruuft, schudden Cleymans en Van Geel je wakker.
Het Kerkplein wordt omgetoverd tot het circusplein. We halen absolute topacts naar Puurs centrum. Shake Shake Shake is een show vol luchtacrobatie en humor. Precarious Balance is enorm spannend, met straffe toeren op het slappe koord. Juggling Tango: what’s in a name. Heb je ooit al een combo gezien van tangodans, acrobatiek en jongleren? De act ‘The fantastic gramophone of Mr. & Mrs. Twistly’ is moeilijk uit te leggen in twee zinnen. Moet je gewoon zien om te geloven. Tot slot brengen we Tropical Summer naar het circusplein. Verwacht je aan een mix van circus, magie en clownerie.
Pukema, da’s ook een prikkelend parcours. Met oneindig veel kraampjes, lekker eten en drinken, de kermis… En: straattheater!
Pukema 2021 wil je niet missen. Zet dus in ‘t GROOT in je agenda: 17, 18 en 19 september 2021!

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

cc Binder, Forum 9, Puurs

16 September 2021

17:00

-

20:00

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Andere Belgische Festivals