Na Fir Bolg 2021

Na Fir Bolg 2021

Na Fir Bolg 2021 – 26ste editie van het gezelligste folkfestival van Vlaanderen. 2-3-4 juli 2021 met Bart Peeters, Tourist LeMC, Raymond van het Groenewoud, Soulsister en vele anderen.
Na lang puzzelen en overleg met de veiligheidsinstanties presenteren we jullie de 26e Na Fir Bolg-editie met 2500 bezoekers per dag conform alle geldende COVID-19 voorzorgmaatregelen.
Op het terrein zal voldoende ruimte zijn om de 2.500 festivalgangers op gepaste wijze staand en zittend te ontvangen waarbij de afstand natuurlijk te allen tijde zal moeten gerespecteerd worden.
Graag danken we onze kernvrijwilligers, de lokale bestuurders en alle betrokken diensten zoals politie en brandweer voor alle ondersteuning en dat ze ons deze organisatie gunnen.
Wegens de strike bezoekerslimieten is er dit jaar geen mogelijkheid voor mensen van Vorselaar om in geval van uitverkoop nog tickets te verkrijgen aan de kassa. We raden al onze trouwe festivalgangers aan zo snel mogelijk een ticket de kopen om de uitverkoop voor te zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.nafirbolg.be/nl/tickets
Om de veiligheid te garanderen zal er slechts één buitenpodium zijn waarop alle artiesten met 45 minuten tussenpauze spelen. Wegens opgelegde maatregelen zal er deze editie ook geen camping zijn en zeer beperkte kinderanimatie.
Verdere praktische details zullen volgende in aanloop naar het festival. Voor verdere vragen kunnen jullie altijd terecht via Messenger, info@nafirbolg.be of 0472 67 00 30.
Tot 2 juli voor muziek, Guinness, sfeer en nog Guinness!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals