muziekclub N9 SPINVIS - USI ES

muziekclub N9 SPINVIS – USI ES

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.
::TICKETS (VVK: €25 – ADK: €28)::
https://apps.ticketmatic.com/widgets/n9/flow/tickets…
Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017).
Spinvis’ nieuwste plaat ‘7.6.9.6.’ is uit sinds oktober, en dat in tal van gedaanten: op vinyl, cd en digitaal. Het vinyl en de cd gaan vergezeld van een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek met driehonderd afbeeldingen.
Support Usi ES is het muzikale alter ego van Esther Weemaes, een singer-songwriter die duistere maar soms ook sprankelende electropop maakt. Haar donkere stem en intrigerende arrangementen nemen je mee op een trip door het bos. Debuut-EP ‘Mutiny’ is uit sinds 2019.
::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.
We houden het uiteraard wél veilig. De geldende coronamaatregelen en praktische informatie lees je hier enkele dagen voor het concert.
Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je bubbel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals