muziekclub N9 RUBEN BLOCK - REENA RIOT

muziekclub N9 RUBEN BLOCK – REENA RIOT

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.
::TICKETS (VVK: €27 – ADK: €30)::
https://apps.ticketmatic.com/widgets/n9/flow/tickets…
Ruben Block is sinds 1998 de frontman van Triggerfinger, waarmee hij donkere, stevige en ietwat rootsy rock maakt en uitgroeide tot rockster in België en Nederland. Tijdens de opnames van ‘Colossus’, het vijfde album van de band, klikte het bijzonder goed tussen Block en producer Mitchell Froom (zie: Latin Playboys, Los Lobos, Elvis Costello, Suzanne Vega …). Het idee van een soloalbum, dat al even in het hoofd van Block leefde, werd plots wat concreter.
Tussen het touren in 2018 en 2019 door trok Ruben Block verschillende keren naar L.A. om er te schrijven en op te nemen met Froom. Single ‘Lights’ is het eerste wapenfeit van de soloplaat die later zal verschijnen. Live brengt Ruben Block een band met Belgische topmuzikanten mee: gitarist Geoffrey Burton (Hong Kong Dong, Arno …), drummer Teun Verbruggen (Flat Earth Society, Jef Neve, Melanie De Biasio …) én voormalig Artist in Residence van muziekclub N9 Gilles Vandecaveye (Peenoise, Steiger, Uma Chine …) op toetsen. Block belooft een set vol nieuw eigen werk, verrassende covers en herwerkte nummers van Triggerfinger.
Support door Reena Riot (solo). Naomi Sijmons liet voor het eerst van zich horen toen ze in de finale stond van Humo’s Rock Rally 2012. In 2019 verscheen debuutalbum ‘NIX’. Daarop scheurt haar stem als nooit tevoren en staan de songs scherper dan ooit.
::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.
We houden het uiteraard wél veilig. De geldende coronamaatregelen en praktische informatie lees je hier enkele dagen voor het concert.
Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je bubbel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals