HXBTZ - Dance To Freedom

HXBTZ – Dance To Freedom

Het éénmalig evenement HEXENBEATZ is geboren. Rond 16uur opent het openluchtfestivalterrein worden er gekende dj’s geprogrammeerd tot 02 uur s’nachts.

 

Onder voorbehoud van wijzigende maatregelen voorziet de organisatie alle nodige inspanningen te doen om besmettingen te beperken. Hierdoor dient u rekening te houden met :

– Temperatuurscontrole

– Ticket op naam en identiteitscontrole

– COVID Safe ticket of PCR test < 72 uur oud.

– In=In, Out=Out

– Corona Alert App

– Op dit moment geldende mondmaskerplicht

 

Aansprakelijkheid:

 

Vzw den bezem streeft naar een ‘Goede huisvader principe’ een ‘goede huisvader’ is een normaal voorzichtig organisatie die zich houdt aan de gangbare regelgevingen, maar is niet feilloos. Dit betekent dat van elke organisatie verwacht wordt om zijn organisatie goed te besturen en zijn verantwoordelijkheden op te nemen. Met andere woorden alles in het werk stellen om de juiste maatregelen te nemen en deze ook goed communiceren naar iedereen in de organisatie (personeel, deelnemers, vrijwilligers,…). Vzw den bezem past het zorgvuldigheidsprincipe toe en volgt de gecommuniceerde maatregelen.

 

Algemeen kan worden gesteld dat als de van overheidswege opgelegde maatregelen nauwgezet worden opgevolgd en dat de goede wil van de organisatie buiten kijf staat, de aansprakelijkheidsgraad laag tot onbestaande zal zijn. De Vzw heeft uiteraard een burgerrechtelijke aansprakelijkheidsverzekeringen een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Geluwestraat 12, Beselare 50,846928, 3,026388

14 August 2021

16:00

-

02:00

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Andere Belgische Festivals