Dansen in 't Park

Dansen in ‘t Park

Het enige dansfestival ook voor niet-dansers!
Want iedereen is welkom op Dansen in ‘t Park.
Naast het ruime dansaanbod zijn sfeer, lekker eten en drinken, mooi volk en super dansfuiven troef in het gezellig ingerichte Azaleapark.
Breng je picknickdeken zeker mee, maar koop je drank en eten op dit gratis festival. Het is lekker, gezond en aan een eerlijke prijs.
Meer info en het programma binnenkort op www.danseninhetpark.be
Het festival wordt u gratis aangeboden door: Anamma vzw – Grupo Capoeira Brasil Gent – Crazy Legs – Danshuis De Ingang – Polariteit Vzw – Shoonya Dance Centre – TALK & WISPER.

Van 20 t.e.m 22 augustus 2021 wordt het Azaleapark in Sint-Amandsberg één grote dansvloer.

Salsa, lindy-hop, hedendaagse dans, swing, tango en hiphop, … Voor jong en oud. Voor elk wat wils. Kom mee dansen of geniet van zoveel dansend volk! Naast dansinitiaties biedt het festival verrassend werk van piepjong en meer ervaren danstalent. ’s Avonds verandert de centrale vloer in een explosief dansfeest. Tegelijkertijd is er op vrijdag lindy hop, op zaterdag salsa en op zondag tangosalon in de tent. We houden de zomersfeer erin met zuiderse muziek, heerlijk eten en een lekkere cocktail in de zon. ‘Dansen in ‘t park’ brengt dans 3 dagen lang dicht op de huid. Kom langs en laat je verassen!

Met de steun van Stad Gent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals