Antilliaanse Feesten 2021

Antilliaanse Feesten 2021 – GEANNULEERD / CANCELED

UPDATE 23/07/2021: GEANNULEERD / CANCELED

Een festival zonder grenzen, dat willen we zijn, dat zijn we altijd geweest & zullen we altijd blijven.

Nu botsen we op onze eigen grenzen. Nee, ook dit jaar geen Antilliaanse Feesten. De voorbije 3 maanden gingen we van hoerastemming, naar twijfel, en weer terug. Maandag lieten we nog vol enthousiasme weten dat we zouden doorgaan. Maar de aanhoudende onzekerheid over geldigheid van testen, regels voor buitenlandse bezoekers, sluitingsuur… dwingt ons deze beslissing te nemen. Geloof ons, die valt erg zwaar.

Antilliaanse Feesten wil een feest van vrijheid en verbroedering zijn. Dat we omwille van de covidmaatregelen hier een stukje van zouden moeten opgeven, was al lang duidelijk. Maar een festival met een testdorp, dat willen we niet zijn.

Deze week vernamen we ook het nieuws dat Jacob Desvarieux, zanger en oprichter van onze hoofdact Kassav’, in coma in het ziekenhuis ligt met een covidbesmetting.

We hebben verschillende denkpistes besproken, we hebben er alles aan willen doen om Antilliaanse Feesten dit jaar opnieuw op poten te zetten. Maar op drie weken van de start van ons geliefde festival, kunnen wij geen alternatief waarmaken dat aan de huidige maatregelen voldoet. Het zou geen Antilliaanse Feesten meer zijn. Willen we dit als organisatie overleven, moeten we hier en nu stoppen met de editie van 2021. We kunnen ook niet terugvallen op subsidies.

“Piti” zullen we nooit zijn. Dankzij jullie. Bedankt voor het enthousiasme en de steun!

Dank ook aan de vele creatieve medewerkers en vrijwilligers, om erin te blijven geloven, telkens opnieuw.

En avant la musique!
Tot volgend jaar!

*Tickethouders zullen zo snel mogelijk via Ticketmaster op de hoogte gebracht worden. Tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar, of je kiest voor een terugbetaling. Instructies hierover volgen via Ticketmaster.

—-

ANTILLIAANSE FEESTEN – CARIBBEAN FESTIVAL

Het grootste Caribbean festival ter wereld biedt een weekend vol opzwepende muziek in een fabelachtig festivaldecor. De nachten zijn er zwoel, de cocktails vloeien rijkelijk en er wordt gedanst tot in de vroege uurtjes…

Op dinsdag 1 juni 2021 gaat onze voorverkoop van start! Opgelet, dit jaar verkopen we enkel online tickets via Ticketmaster.

3 day ticket 100€ (THU+FRI+SAT)
2 day ticket 80€ (FRI+SAT)
1 day ticket 40€ (SAT)

Deze prijzen zijn inclusief camping en reservatiekosten. Bij je bestelling duid je aan of je blijft kamperen of niet, dat verandert niets aan de prijs.

Je komt 1 dag, zonder camping? donderdag: €20, vrijdag: €40, zaterdag: €40 (met deze tickets heb je geen toegang tot de camping, wel tot de concerten op ons festivalterrein)

Toegang tot het festival (en camping) enkel met vaccinatiebewijs of recente negatieve pcr-test. Extra info over de Corona-maatregelen zal regelmatig geüpdatet worden.

Tot snel!! Vragen en info: info@antilliaansefeesten.be of DM via IG of FB!

Festivalterrein

Festivaldorp in de ‘Blauwbossen’ in Hoogstraten (België) in grote tenten en in openlucht. Zet je GPS uit en volg de bewegwijzering naar het terrein. Parkeren is gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein.

Extra

biertent, wereldvermaarde cocktailtent, champagnebar met… champagne dus (geen cava!) en een mooi aanbod aan Cubaanse sigaren
zeer uitgebreid aanbod aan exotische snacks
veiligheidsteam voert controles uit aan de ingang: laat uw audio- en videomateriaal thuis, alsook voedsel en drank

! LINE-UP ! ????????????
DONDERDAG, 12 AUGUSTUS
(More info soon!)
VRIJDAG, 13 AUGUSTUS
RONNIE FLEX & THE FAM * EPHREM J * CACHE ROYALE * MERCADONEGRO * FANATIQ * SAMORA *
ZATERDAG, 14 AUGUSTUS
KASSAV’ * IR-SAIS * SANDRO REYES * RODRY-GO * TEAM LATINO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere Belgische Festivals